<< Tilbage

Wild Ways

Kiku Day spiller Mogens Christensens Night Flying Winter Cranes for shakuhachi og elektrofoni. CD’en rummer også værker af Roxana Panufnik, Frank Denyer, Yumi Hara Cawkwell og Takahashi Yuri.

Værket er skrevet ind i den japanske shakuhachi-tradition (improvisation og meditation), men med inddragelse af europæiske tilgange (isolering og – tildels elektronisk – bearbejdning af selve lydmaterialet)

<< Tilbage

Nordic Sound

CD’en indeholder foruden Sommasvit (1957) af Axel Borup-Jørgensen en række nyskrevne værker –  4 blokfløjtekoncerter til Michala Petri af Bent Sørensen, Sunleif Rasmussen, Mogens Christensen og Thomas Clausen samt Music for Strings af Pelle Gudmundsen-Holmgreen. De nye værker er alle bestilt af Edition Borup-Jørgensen (Elisabet Selin) som en hyldest til Axel Borup-Jørgensen. Værkerne blev uropført på Lousiana af Michala Petri, Laplands Kammerorkester og dirigenten Clemens Schuldt – for i ugen efter at blive indspillet i Finland.

Se booklet her

Mere om Nordic Summer Scherzo

<< Tilbage

EuHenzeNord

CD’en er blevet til som et samarbejde mellem det norsk-danske Euterpe Ensemble, det tyske Henze Kammerensemble og det danske Ensemble Nord. Udover de to værker af Mogens Christensen er værker af Ricardo Odriozola og Bernd Hänschke.

Crystalline DeLight (EuHenzeNord, dirigeret af Ricardo Odriozola)

Ange Silencieux (Ensemble Nord)

<< Tilbage

Odriozola & Kristensen play Christensen & Odriozola

Vinterlys (Helle Kristensen og Ricardo Odriozola)

Vårnatsfugle (Helle Kristensen)

Dreamless Fragments (Ricardo Odriozola)

Reflets de cristal (Jane og Ricardo Odriozola)

<< Tilbage

Auricula

Ilddråber (Auricula)

 

Teksten er af Claus Gahrn.

<< Tilbage

Wing Span

Couronne (Adam Ørvad)

<< Tilbage

Cathedral

El mar del tiempo perdido (Troels Svane)

<< Tilbage

Chamber Music & Ensembles from Denmark ’95

The Lost Poems of Princess Ateh (Ensemble Nord)

<< Tilbage

Carl Nielsen Academy of Music

Aries Eclipticae (Kristine Thorup)

<< Tilbage

Danish Music

Denne CD indeholder en del nyskreven musik for Euterpe Ensemblet (John Frandsen, Erik Bach, Ricardo Odriozola) samt et par ældre værker (Vagn Holmboe samt første indspilning af Per Nørgårds Heyday’s Night)

Tropics (Euterpe Ensemble)